Specialist in Service Management

Software Aiming Field Software ontwikkelt Service Management Software. Wat ooit begon als een ‘digitale werkbon’ is uitgegroeid tot een innovatief softwarepakket met een brede standaardfunctionaliteit. De Service Management Software is ontwikkeld voor elke onderneming met een service buitendienst. Duizenden gebruikers in binnen- en buitenland profiteren van de Aiming Field Software voor een optimale koppeling tussen planning, buitendienst en ERP systemen.

Samenwerking met het internationale bedrijfsleven

Door onze jarenlange ervaring en expertise en onze nauwe samenwerking met het internationale bedrijfsleven staan we bekend als betrouwbare, innovatieve en complete ontwikkelaar en leverancier op het gebied van Service Management Software.

Software voor service buitendienst

De service management software van Aiming Field Software wordt gebruikt in alle sectoren met een (service) buitendienst. Onze service management software is ontwikkeld voor het digitaliseren en organiseren van de planning van de buitendienst, van intake van de opdracht tot en met de afsluiting, met inbegrip van afhandeling van werkbonnen, het voorraadbeheer en overige administratie. Elk van deze activiteiten wordt efficiënt en overzichtelijk door onze softwareoplossing en een koppeling met uw ERP-systeem digitaal in kaart gebracht.

Onderdeel van Aiming sinds 2018

Aiming heeft met de overname van FieldAssist op 1 februari 2018 zich strategisch versterkt in de software markt. FieldAssist is verder gegaan onder de naam Aiming Field Software waardoor Aiming zijn ontwikkelcapiciteiten sterk zijn toegenomen. Door de jarenlange kennis en ervaring te bundelen komen er nieuwe marktmogelijkheden waarmee nieuwe ambities kunnen verwezenlijkt worden. Als specialisten en marktleider op het gebied van field software voor bedrijven met een buitendienst komt Aiming Field Software altijd als eerste met nieuwe innovatieve hard- en softwarematige oplossingen op de markt. Een reeks speciale apps en hardware om kritieke componenten van technische installaties te bewaken. Zo krijgen planners en de buitendienst gegevens die het nodig heeft om snel en accuraat te kunnen handelen. Neem direct contact op

2019 © 100 Merkversterking. Alle rechten voorbehouden.