Aiming Field Software Office Web, de web based back office module

Office Web is de web based back office module van Aiming Field Software. Office Web vormt een grote meerwaarde als aanvulling op uw ERP-systeem. Maar ook wanneer u Aiming Field Software niet koppelt met uw ERP-systeem kan Aiming Field Software Office Web uitstekend ingezet worden. De binnendienst heeft daarmee het beheer over alle klant-, contract- en installatiegegevens.

Aiming Field Software koppelen met ERP

Aiming Field Software kan naadloos geïntegreerd worden met nagenoeg elk ERP-systeem. Het ophalen en opslaan van data als klantgegevens en orderinformatie is cruciaal voor het realiseren van een grote efficiencyslag. De koppeling tussen Aiming Field Software en uw ERP-systeem levert directe meerwaarde op.

Servicehistorie via Aiming Field Software Office Web

Met Aiming Field Software Office Web kan eenvoudig de volledige servicehistorie van een opdracht geraadpleegd worden. In de servicehistorie kan via diverse ingangen de geschiedenis van elke klant, zijn installaties en afgesloten opdrachten eenvoudig gevonden worden.

Contractbeheer via Aiming Field Software Office Web

De webbased module Aiming Field Software Office Web maakt het eenvoudig mogelijk om (service) contracten overzichtelijk te beheren. Alle contractinformatie – zoals ‘terms & conditions’, ‘fix-tijden’, responsetijden, onderhoudsafspraken etc. – is vastgelegd en eenvoudig op te vragen met Aiming Field Software Office Web.

2019 © 100 Merkversterking. Alle rechten voorbehouden.