Filip Merlevede, Managing Director ISAB

“Buiten de rijke functionaliteit die Aiming Field Software kent heeft ISAB gekozen voor Aiming Field Software omdat het systeem flexibel en toegankelijk is. Deze speerpunten waren uiterst belangrijk voor ISAB, die veel van haar opdrachten op projectbasis afwerkt. Ieder project met eigen specificaties, rapportages, opvolging etc.”

Marco Klein Falckenborg, Financieel Directeur Veld Koeltechniek

“De reden dat Veld Koeltechniek voor Aiming Field Software gekozen heeft is dat het software is dat op een stevig Panasonic Toughbook kan draaien. Hierdoor is het toepasbaar in meerdere omgevingen. Zo hebben wij te maken met Horeca en Retail omgevingen, maar ook Industriële omgevingen vallen binnen ons werkgebied. Deze veelzijdigheid past bij Aiming Field Software. Het is een flexibele software die relatief eenvoudig te koppelen is met ons ERP pakket Dynamics AX 2009.”

Danwood

“Danwood heeft de Aiming Field Software field service applicatie geüpgraded van FA2.18 naar FA4.2. Met deze upgrade wordt de hoeveelheid maatwerk aanzienlijk teruggebracht. Veel van het maatwerk op versie FA2.18 is namelijk als standaard doorgevoerd in de nieuwere versies van Aiming Field Software. Bovendien kan Danwood door deze upgrade profiteren van de ontwikkelingen die Aiming Field Software in de laatste decenia heeft doorgevoerd.”

2019 © 100 Merkversterking. Alle rechten voorbehouden.